Tak jsme uspořádali malý srazík v Pardubicích. Účastnili se Garten, Ája, IPKISS, Wolverinex, Žirafička – skupina č.1. Skupina č. 2 – Beruthiel, Eldoran, LadyNina a moje maličkost. 🙂
Tak jsme se na xku rozhodli, že by neškodilo uspořádat v Pardubicích srázek Gandalfáků. Žirafička navrhla, že by se mohlo jít na koníky. My s Ninou jsme měli již naplánovaný program před tím než jsmese rozhodli, že se zúčastníme srazu také.

Dopoledne jsme s Ninou zrealizovali náš program. Po té se nám ozval Elda s Beru, že jsou už Pardubicích. Zašli jsme pro ně ke Grandu a pak jsme šli na zámek. Druhá skupina byla na konících na závodišti. V zámku byla zároveň i výstava jiřin. Prošli jsme tedy rytířské sály plné květin.  Elda s Beru měli ještě zakoupenou expozici Českého skla a zbraní. Jelikož jsme na expozici skla již s Ninou byli, tak jsme šli jen na zbraně.

Po ukončení prohlídky jsme se odebrali, po domluvÄ› s druhou částí skupiny, na obÄ›d do Severky. Tady jsme se setkali vÅ¡ichni s výjimkou Wolverinex, která hned po konících odjela domů. My jsme se usadili u stolu a vybírali obÄ›d. ObÄ›d byl dobrý a slovy Eldy „nechutnÄ› drahý“ :), tedy cenovÄ› to  nebylo nejhorší. 🙂 Po obÄ›dÄ› jsme se vydali smÄ›rem k HypernovÄ›, kde jsem si koupil braÅ¡nu k foťáku. PÅ™ed Hypernovou jsme se rozloučili s IPKISSem, Gartem a Ájou. V HypernovÄ› jsme se rozloučili s Beruthiel a Eldou. Cestou jsme se zastavili ve vinárnÄ›, koupili vínko a jeli jsme domů dívat se na Piráty.

Byl to příjemnÄ› strávený den. 🙂